Grønnspot

Bryr du deg om miljøet? Da er vi de rette for hverandre og det kan bli kjærlighet ved første krone!

Stange Grønnspot, er vår mest miljøvennlige strøm­avtale hvor du får med en opprinnelsesgaranti. En opprinnelsesgaranti utstedes for strøm som er produsert utelukkende ved bruk av 100% fornybare energikilder. Dette kan være vann-, vind-, bølge- eller solkraft.

Hva koster Grønnspot?
* Påslag 13,23øre/kWh. Elsertifikat og opprinnelsesgaranti inkl. i påslaget. Krever AvtaleGiro og eFaktura. Gebyr ved brudd på avtalevilkår.
Pris kr 40 pr. måned*.

Bestill strømavtale

E-SPOT

Er du opptatt av pris? Da er vi de rette for hverandre og det kan bli kjærlighet ved første krone!

En spotavtale er billigst over tid, og er det vi anbefaler våre kunder. Stange E-SPOT er den billigste strøm­avtalen vi tilbyr, og er en av våre seks lavprisavtaler.

Hva koster E-SPOT?
Påslag 8,36 øre/kWh som inkluderer prisen på Elsertifikater. Produktet må bestilles på nett. Forutsetter AvtaleGiro og eFaktura. Gebyr ved brudd på avtalevilkår. Se vilkår 2020

Ingen månedsavgift

Fastpris

Er du opptatt av Trygghet? Da er vi de rette for hverandre og det kan bli kjærlighet ved første krone!

Stange Fastpris er vår mest forutsigbare strømavtale. Kun variasjoner i eget forbruk som påvirker størrelsen på strømregningen og det gir deg full kontroll. Fastpris tilbys private husholdninger med et forbruk på maks 20.000 kWh. Du kan velge mellom en avtaleperiode på 1 eller 3 år.
* Fast pris har bindingstid fra kontraktsinngåelse til utløp av avtaleperioden. Fastprisavtalen gjelder for 1 år om gangen. Pris på forespørsel.
Krever AvtaleGiro og eFaktura. Bruddgebyr kr.39,-

Pris kr 45 pr. måned.

Flexispot

Er du opptatt av fleksibilitet? Da er vi de rette for hverandre og det kan bli kjærlighet ved første krone.

En spotavtale er billigst over tid, og er det vi anbefaler våre kunder. Stange Flexispot har ingen begrensninger eller forutsetninger og vi bytter for deg enkelt og gratis. Snakk med oss, så finner vi den strøm­avtalen som er best for deg.

Hva koster flexispot?
* Påslag 12,03 øre/kWh. Elsertifikat inkl. i påslaget. Ingen begrensninger eller forutsetninger.
Pris kr 29 pr. måned*.

Innpris

Tenker du langsiktig? Da er vi de rette for hverandre og det kan bli kjærlighet ved første krone.

Stange Spot til vår «Innpris» er den mest lønnsomme strømavtale over tid og vår bestselger. Stange Innpris er en av våre fem lavprisavtaler. Snakk med oss, så finner vi den strømavtalen som er best for deg.

Hva koster Innpris?
*Påslag 9,73 øre/kWh. Elsertifikat inkl. i påslaget. Krever AvtaleGiro og eFaktura. Gebyr ved brudd på avtalevilkår. kr.40,-

Pris kr 40 pr. måned*.

Lokalpatriot

Vi lanserer strømproduktet lokalpatriot. Nå kan du velge å gi tilbake til klubben i ditt hjerte.

Er du ny strømkunde og ønsker å bestille dette strømproduktet, vil du som «Lokalpatriot» kunde gi 410 kr til klubben i ditt hjerte det første året. Deretter utbetales 210 kr for hvert år du har avtalen.

Er du allerede strømkunde og har et annet produkt, kan du enkelt bytte til lokalpatriot. 

Du velger den klubben eller foreningen du ønsker å støtte når du bestiller avtalen i skjema til høyre. Lokalpatriot avtalen følger spotprisen fra Nordpool, som over tid er den rimeligste strømavtalen.


*Påslag 9,73 øre/kWh. Elsertifikat inkl. i påslaget. Krever AvtaleGiro og eFaktura.Gebyr ved brudd på avtalevilkår. kr.40,-

Produser din egen strøm, og få betalt for det!

Stange SOLSPOT er en spesialtilpasset strømavtale for deg som produserer din egen strøm. Vi kjøper tilbake strømmen om du produserer mer enn forbruket ditt. Dette godtgjøres med 100 øre/kWh for inntill 5000 kWh. Etter dette godtgjøres overskudd med spotpris.
*Påslag 9,73øre/kWh. Elsertifikat inkl. i påslaget. Krever AvtaleGiro og eFaktura.
Gebyr ved brudd på avtalevilkår. kr.40,-
Forutsetter AvtaleGiro og eFaktura. Gebyr ved brudd på avtalevilkår.

Fastbeløp, kr 40 pr. måned*