Mitsubishi Kaiteki (6,6)

Energimerke A+++

Årets nyhet og toppmodell fra Mitsubishi
Mitsubishi Kaiteki er en energieffektiv og stilren modell som gir varmekapasitet og behagelig kjøling tilpasset dine behov. Den har flere unike løsninger og nye funksjoner som sikrer deg den velvære og komfort du ønsker fra en ny varmepumpe i dag. Den nye toppmodellen leveres i fire ulike farger, rød, svart, hvit og perlemor.
Dette gir deg frihet til å velge en varmepumpe tilpasset ditt innemiljø, interiør og dine fargepreferanser.

Energimerke A+++

Tåler ekstreme kuldeperioder:
Kaiteki er som skapt for lange og kalde vintre. Varmepumpen tåler ekstreme kuldeperioder og er testet i et uavhengig laboratorium helt ned til -35C. En varmepumpe vi virkelig anbefaler og som passer godt til norske forhold. Les mer om Mitsubishi varmepumper her:

Kraft, Teknologi og tidløst design

  • Innebygget Wifi og oppkobling opp mot MelCloud
  • Opptil fire driftsintervall per døgn
  • Nattmodus
  • i-Save. Vedlikeholdsvarme trinnløst fra 10 til 31°C
  • Mode Lock, funksjonslås
  • A+++
  • Kjølemedie, R32
  • Best i test

Bestill gratis befaring

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring. Fyll inn dine opplysninger og vi tar kontakt med deg for å avtale besøk.

Prisen på varmepumper varierer med type og størrelse, men også hvordan den skal monteres og hva som skal følge med. Vi ønsker derfor å gjennomføre en kostnadsfri befaring der pumpen skal monteres. I leveringen fra Stange Energi er følgende standard i monteringen:

Montering av innedel og utedel inklusiv komponentene som er nødvendige for å montere utedelen. I hovedsak veggbraketter og vibrasjonsdempere. Vi leverer også bakkestativ. Isolerte kobberrør som forbinder ute- og innedel, strømkabel samt plastkanaler som beskytter kobberrørene og strømkabelen. Vi leverer det som trengs for monteringen i den prisen vi gir kunden.

Hos oss er demontering av gammel pumpe med i prisen, samt transport av både den nye og den gamle pumpa. Eventuelt arbeid med det elektriske anlegget, som f.eks. ekstra kurs til varmepumpen, må utføres av elektriker og er ikke inkludert i prisen.

Morten Kjernli

Selger varmepumpe

Bestill gratis befaring

Send skjema