Panasonic HZ 25 UKE (7,3)

Energimerke A+++

Veggmontert Flagship Inverter+. Bestselgende varmepumpe.

Nytt Nanoe X luftrensesystem. Scop: 5,38. Banebrytende design og Wlanteknologi.
Panasonic Flagship-serien er, takket være sin enestående ytelse og driftssikkerhet, en av Nordens mest solgte varmepumper. Dens effektivitet bidrar til å raskt gi og opprettholde et behagelig innendørsklima året rundt. Med sin klassifisering A+++ bidrar den til en vesentlig senkning av husets oppvarmingskostnader. Panasonic Flagship passer utmerket for utskifting av en eldre varmepumpe eller andre dyre varmesystemer. Flagship øker energibesparelser og har mer praktiske funksjoner, slik som internettstyring og luftrensingssystem.

Les mer om denne modellen her:

Teknisk

  • Superstille modus, kun 18dB
  • Energiklasse A+++
  • Behagelig varme selv ved utetemperatur på -35C
  • Kompatibel med Internettstyring
  • Vedlikeholdsvarme (+8/+15C)
  • Flagship-kraftige og effektive varmepumper

Bestill gratis befaring

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring. Fyll inn dine opplysninger og vi tar kontakt med deg for å avtale besøk.

Prisen på varmepumper varierer med type og størrelse, men også hvordan den skal monteres og hva som skal følge med. Vi ønsker derfor å gjennomføre en kostnadsfri befaring der pumpen skal monteres. I leveringen fra Stange Energi er følgende standard i monteringen:

Montering av innedel og utedel inklusiv komponentene som er nødvendige for å montere utedelen. I hovedsak veggbraketter og vibrasjonsdempere. Vi leverer også bakkestativ. Isolerte kobberrør som forbinder ute- og innedel, strømkabel samt plastkanaler som beskytter kobberrørene og strømkabelen. Vi leverer det som trengs for monteringen i den prisen vi gir kunden.

Hos oss er demontering av gammel pumpe med i prisen, samt transport av både den nye og den gamle pumpa. Eventuelt arbeid med det elektriske anlegget, som f.eks. ekstra kurs til varmepumpen, må utføres av elektriker og er ikke inkludert i prisen.

Bestill gratis befaring

Send skjema